2013. 11. 22.

Éves jelentések

Értesüljön legfrissebb híreinkről a facebookon és a twitteren!Tisztelt Látogató!

Sok szeretettel köszöntjük az E-Star Alternatív Nyrt. honlapján!

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Büszkén mutatjuk be Közép-Európa egyetlen tőzsdei alternatív energia vállalatát, az E-Star-t, ahol manapság rendkívül izgalmas időket élünk.

Regionális terjeszkedés Romániában és Lengyelországban, nemzetközi tőkebevonó képességünk fejlesztése és egy új márka, az E-Star felépítése vannak a terítéken. S közben folyamatosan azon dolgozunk, hogy a 2000-ben alakult, Magyarországon úttörő módon "ESCO" (energy service company) üzleti modellt megvalósító vállalkozásból, az RFV-ből, az E-Star-ra átkeresztelt cégcsoportunk, Közép-Európa egyik vezető alternatív energiaszolgáltató vállalatává váljon.

Az E-Star egy egyedi üzleti és vállalatirányítási modellt hozott létre tudás-alapú, az egyedi igényekhez és helyi körülményekhez alakított energia hatékonyság javító megoldásai alkalmazásával. Üzleti modellünk technológia- és beszállító-független energetikai szolgáltatásokra épül. Ügyfeleink számára mindig a lokálisan elérhető legolcsóbb és minél inkább környezetkímélő erőforrásokra építve optimális és teljesen testreszabott energetikai megoldást nyújtunk. Az úttörő technológiákat saját fejlesztésben, saját finanszírozásban és saját kockázatunkra valósítjuk meg, immár több mint 10 éve. Hosszú távú szerződéseink biztosítják ügyfeleink ellátásbiztonságát és a folyamatos értékteremtés lehetőségét befektetőink számára. Ügyfeleink között tudhatunk több tucat önkormányzatot, több száz önkormányzati intézményt, több ezer lakossági távhő fogyasztót, illetve fejlesztés alatt vannak ipari fogyasztókat ellátó projektjeink is.

Büszkék vagyunk csapatunkra, amelyik nap mint nap kitűnik kreativitásával, egyedi probléma megoldó képességével, amely eredményeképp a régió egyik legdinamikusabban növekvő cégét építhetjük. Számunkra a kulcsszó a fenntarthatóság. Munkánk során összehangoljuk partnereink, befektetőink, fogyasztóink és a tágabb értelembe vett közösség érdekeit, ügyelve arra, hogy hosszabb távon egyensúlyban legyenek az egyes csoportok érdekei.

Honlapunk tartalmával is jelezzük: a közép-európai tőkepiac és alternatív energia iparág egyik legfenntarthatóbb és legátláthatóbb vállalata vagyunk. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdésben információra van szüksége vagy partnerkapcsolatot szeretne kiépíteni velünk.

Jó böngészést kívánunk!Soós Csaba
Vezérigazgató, az Igazgatóság elnöke